Revista BonArt. El mar de l’Est.

Revista BonArt. El mar de l’Est.

PRESENTACIÓ D”EL MAR DE L’EST” DE ROBERT FÀBREGAS A LA BIBLIOTECA IU BOHIGAS

bonartL’editorial Rupes Nigra presentarà el dia 1 de juny a les 20 h. a la biblioteca Iu Bohigas (Factoria Cultural Coma-Cros) de Salt la segona publicació. Es tracta d’”El mar de l’Est”, un llibre que navega entre la narració històrica i la novel·la iniciàtica posant l’èmfasi en la necessitat de forjar-nos el mateix destí i guanyar-nos el nostre futur. El jove protagonista d’aquesta història entendrà que l’art és el veritable mirall de l’ànima que utilitzat com una brúixola li farà créixer la seva confiança, li oferirà noves perspectives i el guiarà a través de camins sorprenents encara inexplorats.

L’autor
L’escriptor, Robert Fàbregas i Ripoll (Salt,1978) és autor de dues novel·les “Èol o la vida al vent” (2015), “Les Banyes del Capricorn” (2016) i un recull de contes i narracions anomenat “En un grapat de Lluna” (2017) publicades a “El Cep i la Nansa”. També ha col·laborat en diferents publicacions com “L’Abans: Recull gràfic de Salt 1960-1985″ (Efadós, 2017), la revista “La Farga” i la revista transfronterera “Culturae“. També ha escrit guions per a obres de teatre, curtmetratges i esdeveniments relacionats amb la mitologia.
Actualment dirigeix la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt des de l’any 2011. Cada divendres publica els seus pensaments i reflexions a www.robertfabregas.com

Rupes Nigra
L’editorial neix amb l’objectiu de publicar llibres que siguin de qualitat tant en el contingut com en la presentació. Es volen llibres que esdevinguin veritables edicions de col·leccionista, ja que només se’n faran 150 exemplars i es destruiran els originals per evitar que es tornin a editar.
Publiquen dos llibres cada any, un d’art i assaig en la col·lecció anomenada ‘Diàlegs’, i un altre de pensament contemporani, en la col·lecció ‘Morphosis‘. ‘Diàlegs’ uneix un artista i un escriptor o assagista amb la finalitat d’aprofundir en la relació entre la peça creada, el pensament i el debat, deixant les conclusions i reflexions finals al lector. El primer llibre, dins la col·lecció ‘Diàlegs’, confronta l’obra de l’artista Pep Admetlla amb les reflexions de la poetessa Glòria Bosch. En 30 dels exemplars s’inclouen dibuixos originals de l’artista.
Els llibres es vendran durant les presentacions, però no els distribuiran pels canals habituals de les editorials. Hi ha la possibilitat de subscriure’s per tal de rebre els dos exemplars que s’editin cada any a casa (100 euros per ambdós). Es pot fer la subscripció a través de la web de la Fundació Atrium Artis.

Tags: